REPORTAJES DE ALICANTE

Tu Revista de Alicante y Provincia

Reportajes y Noticias, eventos de hoy, que hacer el fin de semana espectáculos y conciertos, exposiciones, teatro y cultura, rutas, gastronomia y fiestas, playas, turismo y artesania.

Subasta de pescado Moraira : Lonja de Moraira

Subhasta de peix a la Llotja de Moraira YA NO SE REALIZA En Moraira todos los dias de lunes a viernes a las 10 de la mañana se abre la subasta al son del canturreo del borrell, subasta en la que podemos participar y adquirir alguno de los ranchos que nos prepara la cofradia de Moraira, pescado fresco recien sacado de nuestras costas.

Ver Mapa Patrimonio en Moraira

Subhasta de peix a la Llotja de Moraira

En altre temps en Moraira tots els dies de dilluns a divendres a les 10 del matí s'obri la subhasta al so del cantussol del borrell, subhasta en què podem participar i adquirir algun dels ranxos que ens prepara la confraria de Moraira, peix fresc recent tret de les nostres costes.

Ver en el mapa Subhasta de peix a la Llotja de Moraira

Del port de Moraira al tresmall

Del port de Moraira ixen entre 4 i 7 barcos xicotets a pescar el trasmall, un art de superfície o de fons fix amb què es captura el peix tradicional, depén de la temporada podrem trobar polp, lluç, moll, bonic, pajel, rascasa, dentut, escorpa, peix de roca i platja, arreplegats unes dos milles mar dins.


Comprar els ranxos pactats al preu del peix

En la licitació, a la baixa de la subhasta del trasmall, es canta en valencià i de pressa de 10 en 10 cèntims fins que algú desitja comprar-ho a eixe preu cantat, es talla la subhasta i s'adjudica el ranxo o els ranxos a eixe preu i qualsevol pot comprar els ranxos pactats al preu.


Ya no se realiza esta subasta

Subasta en el Puerto de MorairaBusca Reportajes

Costa Blanca Guia de Viaje  Restaurantes  Escapadas  Imprescindibles