Guia de Ocio de Alicante


Artesania Conciertos Concursos Cultura Espectaculos Eventos Exposiciones Fiestas Gastronomia Ocio Patrimonio Playas Rutas Turismo

Fira de Ondara Fira de Fires 2018

Hoy Martes 20 de Noviembre en Ondara

Ondara Fira de Fires es celebra el primer cap de setmana, els dies 10 i 11 de novembre, se celebraran els esdeveniments “IV Fira Marina Alta amb els 5 sentits: La vista, el nostre paisatge”; Fira d’Atraccions; Fira Gastronòmica, i Concurs Caní. El segon cap de setmana firal (17 i 18 de novembre) estarà dedicat a la XXXIII Fira de Mostres i Compres; el Mercat Medieval, la Fira d’Atraccions, i la Fira Gastronòmica. I el tercer i últim cap de setmana (24 i 25 de novembre) el protagonisme recaurà en la Matinal Motera, la Degustació Gastronòmica al Prado, la Concentració de Vehicles Clàssics, la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica.

Hydra Calp Restaurant
Fira de Ondara Fira de Fires 2018
Taller de comunicacio de projectes agroecologics

Sabado en

Taller de comunicació de projectes agroecològics
Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià y El Cabasset
Sábado, 24 de noviembre de 2018 de 10:00 a 18:00
El Cabasset
Carrer Pare Carles Ferris 55, Gandía
La Plataforma per la Sobirania Alimentària del PV, a través del Projecte Talaia, oferim un taller gratuït teòric i pràctic per millorar les estratègies dels vostres projectes productius i/o de dinamització agroecològica. Dirigit a persones productores, tècniques i activistes, interessades en millorar el vessant comunicatiu del seu projecte o col·lectiu.

Optica Voro en Calpe
Taller de comunicacio de projectes agroecologics


Guia de Noviembre 201825: . 951