Festa de la Mitja Fava de Benitatxell
Anteriormente
en Benitachell
Programación Mitjafava Fest del Poble Nou de Benitatxell_
PROGRAMACIÓN MITJAFAVA FEST 2025 / PROGRAMACIÓ MITJAFAVA FEST 2025
Del 1 al 5 de abril
Jornadas Gastronómicas del haba en El Poble Nou de Benitatxell
Disfruta de la experiencia visitando los bares y restaurantes del pueblo que ofrecen el típico “arròs amb fava”.
1 de abril en la Pizzería Antiquary (966493620), 2 de abril en el restaurante La Cumbre (966493213), 4 de abril en Ca Toni Mònica (966493636) y 5 de abril en La Trillaora (647606784).
Jornades Gastronòmiques de la fava al Poble Nou de Benitatxell
Gaudeix de l’experiència visitant els bars i restaurants del poble que ofereixen el típic arròs amb fava.
1 d’abril a la Pizzeria Antiquary (966493620), 2 d’abril al restaurant La Cumbre (966493213), 4 d’abril a Ca Toni Mònica (966493636) i 5 d’abril a La Trillaora (647606784).
Jueves 3 de abril / Dijous 3 d’abril
19:00h BIBLIOTECA
Degustación de vinos con sus maridajes a cargo de Pablo Catalá, Sumiller del restaurante BonAmb. Organiza Asociación de agricultores Biomoscatell de El Poble Nou de Benitatxell.
Inscripción previa (máx. 25 personas): www.elpoblenoudebenitatxell.com
Tast dirigit de vins i el seus maridatges a càrrec de Pablo Català, sommelier del restaurant BonAmb. Organitza Associació d’agricultors Biomoscatell del Poble Nou de Benitatxell.
Inscripció prèvia (màx. 25 persones): www.elpoblenoudebenitatxell.com.
Programación Mitjafava Fest del Poble Nou de Benitatxell_
PROGRAMACIÓN MITJAFAVA FEST 2025 / PROGRAMACIÓ MITJAFAVA FEST 2025
Del 1 al 5 de abril / De l’1 al 5 d’abril
Jornadas Gastronómicas del haba en El Poble Nou de Benitatxell
Domingo 6 de abril / Diumenge 6 d’abril
PLAÇA DE LES PESQUERES
10:00 a 14:00 Mercado artesanal y atracciones infantiles. / Mercat artesanal i atraccions infantils.
10:00h Servicio de almuerzo a cargo de la Asociación Cultural Taurina El Portalet de Benitatxell. / Servei d’esmorzar a càrrec de l’Associació Cultural Taurina El Portalet de Benitatxell.
10:00h a 13:00h Concurso de la Fava més llarga i amb més gallons y XI edición del Concurso de vinos / Concurs de la Fava més llarga i amb més gallons i de la XI edició del Concurs de vins.
11:00h Festival Tapifava con precios populares. Los bares y restaurantes del pueblo ofrecerán varias elaboraciones con haba poblera. / Festival Tapifava amb preus populars. Els bars i restaurants del poble oferiran diverses elaboracions amb fava poblera.
12:30h Concierto OXIGEN. / Concert OXIGEN.
13:30h Entrega de premios a los ganadores del concurso de vinos, a la fava més llarga y a la fava amb més gallons a cargo de la Asociación de Agricultores Biomoscatell.
Lliurament dels premis als guanyadors del concurs de vins, a la fava més llarga i a la fava amb més gallons a càrrec de l’Associació d’agricultors Biomoscatell.
Inscripciones al concurso de vinos: del 26 de marzo al 2 de abril en la Biblioteca. Consulta las bases en www.elpoblenoudebenitatxell.com
Inscripcions al concurs de vins: del 26 de març al 2 d’abril a la Biblioteca. Consulta les bases en www.elpoblenoudebenitatxell.com
Inscripciones al concurso de la fava més llarga i de la fava amb més gallons: Domingo 6 de abril, en el estand del concurso.
Inscripcions al concurs de la fava més llarga i de la fava amb més gallons: Diumenge 6 d’abril, a l’estand del concurs.
Buscar un Restaurante en Denia
La mejor Fideuá de marisco en Denia En el barrio Baix la Mar se cocina la mejor fideuá de Denia_
Un plato de pescadores sabroso y completo, que es perfecto para disfrutar en una ocasión especial. La fideuá de marisco es un plato típico de la gastronomía alicantina, que se elabora con fideos gruesos, marisco y caldo de pescado.
Reservar en Cal Barri Restaurant Bar
Guia de Viaje Benitachell
Porqué viajar a Benitachell_ Benitachell tiene su encanto en la naturaleza con sus acantilados del Puig Llorença y su recortado litoral con calas increibles y excursiones que son agradecidas por sus miradores donde admirar el paisaje. En el pueblo, la vida se desarrola con tranquilidad, donde comer y dormir después de una larga excursión por sus montañas.