Festes de Moros i Cristians a La Vila 2019

Anteriormente en Villajoyosa
Festes de Moros i Cristians a La Vila 2019_
El diumenge, 28 de juliol. A partir de las 3’00h las Compañías moras bajaran por Varadero hasta el Puerto. Des de les 4,30 hores. BAIXADA DE L’EXÈRCIT CRISTIÀ per la Costera de la Mar fins el campament cristià. A les 6.00 hores. Toc d’alarma general en la platja, arribada de l’emissari davant del castell, lectura de l’al·legat i a les 6’15h AMBAIXADA MORA I a continuació DESEMBARC MORO.
A les 20:00 hores. Concentració de les tropes mores a la plaça de la Generalitat i a les 20:00 hores concentració de les tropes cristianes per a baixar a l’acte de la Reconquesta, abaixada Moros per Cas Antic i Cristians per Costera La Mar. A les 21.00 hores. AMBAIXADA CRISTIANA, RECONQUESTA CRISTIANA DEL CASTELL. I DISPARADA DE VINT-I-UNA SALVES D’HONOR a càrrec de l’Artilleria Cristiana.
El Dilluns, 29 de juliol. A les 11.30 hores, des de la seu de l’Associació Santa Marta, eixida de la comitiva encapçalada pels reis Cristà i Moro, capitans, banderers.
A les 20.00 hores. SOLEMNE PROCESSÓ EN HONOR A SANTA MARTA, imatge serà portada als muscles pels festers de les companyies Tuaregs i Contrabandistes..
A les 00.30 hores. A la platja tindrà lloc el CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS DE SANTA MARTA.
El dimartss,30 de juliol. A les 13.00 hores. CONCURS DE PAELLES al recinte del mercat dels dijous
Restaurante Manyet Hotel en Moraira
Guia de Ocio


Fiestas en Villajoyosa

Artesania
Cine
Conciertos
Cultura
Espectaculos
Eventos
Exposiciones
Fiestas
Gastronomia
Ocio
Patrimonio
Playas
Rutas
Turismo