Guia de Ocio de Alicante


Artesania Conciertos Concursos Cultura Espectaculos Eventos Exposiciones Fiestas Gastronomia Ocio Patrimonio Playas Rutas Turismo

Fira de Ondara Fira de Fires 2018

Hoy Jueves 15 de Noviembre en Ondara

Ondara Fira de Fires es celebra el primer cap de setmana, els dies 10 i 11 de novembre, se celebraran els esdeveniments “IV Fira Marina Alta amb els 5 sentits: La vista, el nostre paisatge”; Fira d’Atraccions; Fira Gastronòmica, i Concurs Caní. El segon cap de setmana firal (17 i 18 de novembre) estarà dedicat a la XXXIII Fira de Mostres i Compres; el Mercat Medieval, la Fira d’Atraccions, i la Fira Gastronòmica. I el tercer i últim cap de setmana (24 i 25 de novembre) el protagonisme recaurà en la Matinal Motera, la Degustació Gastronòmica al Prado, la Concentració de Vehicles Clàssics, la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica.

Restaurante Toni Canto Teulada
Fira de Ondara Fira de Fires 2018
Xarxa Joves Marina Alta 2018

Hoy Jueves 15 de Noviembre en Ondara

CONCURS PROMESES JÓVENS MARINA ALTA 2018
La Xarxa Joves Marina Alta, per tal de fomentar la creativitat de la gent jove i buscar alternatives d’oci saludable, convoca els següents concursos que es regiran d’acord a aquestes bases comunes i per les especifiques de: MONÒLEGS MICRO-TEATRE BALLS URBANS CANTAUTORS CURTMETRATGE
Aquesta convocatòria esta dirigida a joves, entre 14 i 30 anys, residents de la Marina Alta.
Hi haurà un premi únic, de 250€ per modalitat de concurs
La Xarxa Jove comarcal Marina Alta és un xarxa integrada dins de la MACMA, formada per tots els pobles que integren la Mancomunitat.
La seua finalitat és constituir un instrument de cooperació i intercanvi per al desenvolupament de les polítiques integrals de joventut amb els municipis de la Comarca de la Marina Alta. Potenciar el treball en xarxa i la coordinació entre municipis, generant accions d’àmbit supramunicipal i/o comarcal.
Facebook: Joves Marina Alta
Correu Electrònic: xarxajove@macma.org
Telèfon de contacte: 608 243 326

Bahia Nature de Bodegas Xalo
Xarxa Joves Marina Alta 2018


Guia de Noviembre 201862: . 1747